Despre acest blog

Acest blog a fost creat cu scopul de a oferi tuturor celor interesați o bază de date care să cuprindă toate constituțiile statelor lumii precum și orice fel de alte constituții de pe mapamond.

Un alt scop al acestui blog este acela de a oferi toate aceste acte constitutive traduse în limba română. Deoarece numărul constituțiilor este destul de mare, orice ajutor venit în sprijinul acestui obiectiv este binevenit. Astfel, orice persoană care dispune de traducerea în limba română sau care dorește să traducă vreun act constitutiv prezent (sau nu) pe acest blog și care dorește să-l ofere celor interesați, este rugată să trimită traducerea la adresa constitutii@gmail.com.

Recomandare

Vă recomand să folosiți caseta de căutare pentru a ajunge mai repede la actul dorit (este suficient să tastați primele litere ale statului a cărui constituție doriți să o citiți), apoi selectați articolul în cauză după care descărcați documentul.

Rugăminte

În cazul în care nu puteți descărca vreun document sau descoperiți vreo greșeală (de orice natură ar fi ea), vă rog să-mi semnalați acest fapt prin intermediul rubricii de comentarii (sau prin mail) pentru a remedia problema.

Data publicării primului articol: 11.01.2013.

2 păreri la “Despre acest blog

    • Mulțumesc!
      Sper ca timpul să-mi permită să pot traduce cât mai multe dintre aceste constituții și să le pun la dispoziția tuturor celor interesați.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s